ایزوگام پودری چیست مزایا معایب کاربرد

ایزوگام ها، عایق‌ های رطوبتی پیش‌ ساخته بسیار بادوام و مقاومی هستند که از آن‌ ها جهت پوششی مقاوم بر روی سازه‌ های گوناگون استفاده‌ شده و از سطح زیرین خود در برابر آسیب‌ های محیطی محافظت می‌ کنند. متریال اصلی به‌ کار رفته در تمامی ایزوگام های امروزی، قیر صنعتی ۶۰ ۷۰ درصد بوده و از دیگر مواد به‌ کار رفته در ساخت آن‌ ها نیز می‌ توان به لایه تی شو، لایه پلی استر، روکش آلومینیوم، پودر تالک و غیره اشاره نمود. ایزوگام ها بر اساس مواد اولیه، روکش و کاربرد دارای انواع متفاوتی هستند که از جمله مهم‌ ترین آن‌ ها می‌ توان به ایزوگام پودری اشاره نمود.

ایزوگام پودری

ایزوگام پودری چیست؟

ایزوگام پودری نیز نوع دیگری از عایق‌ های رطوبتی است و در ساخت آن از مواد اولیه ‌ای چون قیر، یک لایه تیشو نخ دار، یک لایه پلی استر سوزنی و اصلاح‌ کننده های A.P.P استفاده شده‌ است. ایزوگام های پودری بر خلاف ایزوگام های روکش دار، دارای روکش آلومینیومی نبوده و با این‌ حال از کیفیت بسیار مناسب مقاومتی نیز برخوردار می‌ باشند. ایزوگام های پودری بر خلاف سایر عایق های رطوبتی، در برابر تنش‌ های مکانیکی مقاومت کمتری داشته و در آن‌ ها از انواع پودر و سنگ‌ های معدنی به کار برده می‌ شود. نصب و اجرای این نوع از عایق رطوبتی نیز توسط حرارت بالا بر روی سطح سازه‌ های گوناگون انجام‌ شده و از سطح زیرین خود در برابر آسیب‌ های محیطی و آب‌ و هوایی همانند نفوذ نم و رطوبت محافظت می‌ کند.

مزایای استفاده از ایزوگام پودری

از جمله مزایای استفاده از عایق رطوبتی پودری می‌ توان به چند مورد زیر اشاره نمود:

  • مقاوم در برابر اشعه مضر آفتاب و عدم تغییر شکل
  • ایزوگام های پودری دارای چسبندگی بسیار قوی نسبت‌ به سطح زیرین خود داشته و پس‌ از اجرای کامل، سطح بسیار یکپارچه و بدون درز را ایجاد می‌ نمایند.
  • وزن بسیار سبک بر خلاف سایر عایق های رطوبتی
  • نصب و اجرای آسان
  • عدم تولید آلودگی محیطی در هنگام نصب
  • مقاوم در برابر فشار های هیدرواستاتیک
  • مقاوم در برابر پارگی
  • مقاوم در برابر انواع شرایط آب‌ و هوایی و گرما و سرما
  • بسیار مقرون‌ به‌ صرفه و مناسب
  • مقاوم در برابر ضربات و پانچ استاتیکی

معایب استفاده از ایزوگام پودری

از جمله معایب استفاده از این عایق ها می‌ توان به چند مورد زیر اشاره نمود:

  • عدم وجود روکش آلومینیوم در لایه بیرونی آن
  • مقاومت کمتر در برابر فشار های وارده در اثر رفت‌ و آمد برخلاف ایزوگام های روکش‌ دار

کاربرد ایزوگام پودری

همانطور که در ادامه مقاله به آن اشاره شد، این عایق ها بر خلاف ایزوگام های روکش دار، دارای روکش آلومینیوم نیستند بنابراین به‌ طور معمول از آن‌ ها جهت عایق‌ بندی سطوحی که در برابر نور مستقیم خورشید نمی ‌باشند استفاده می‌ شود. همچنین این نوع از عایق رطوبتی وزن بسیار سبکی داشته اما در مقابل از مقاومت مناسبی نیز در برابر آسیب‌ ها برخوردار است. بنابراین از این نوع ایزوگام جهت عایق بندی کف سرویس‌ های بهداشتی و حمام ها، کف آشپزخانه‌ ها، کف ساختمان‌ ها، مکان‌ هایی که در مجاورت رطوبت قرار دارند و سقف دیوار ها استفاده می‌ کنند.

از دیگر کاربرد های این عایق رطوبتی نیز می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • انواع سردخانه‌ ها
  • تونل‌ ها
  • مخازن آب
  • استخر ها
  • عایق‌ بندی بام ساختمان‌ ها
  • سد ها
  • کانال‌ های آبیاری
  • باند فرودگاه
  • مکان‌ های پرورش دام
  • مراکز پرورش طیور

و غیره

نحوه تولید ایزوگام پودری

این نوع ایزوگام نیز همانند سایر عایق های رطوبتی شامل مراحلی جهت تولید می‌ باشد. جهت تولید این محصول، ابتدا لایه‌ های پلی استر و تیشو به قسمتی که به نام تشک قیر نامیده می‌ شود وارد شده و توسط قیر دمیده آغشته می‌ شوند. در این مرحله نیز می‌ توان به‌ جای قیر دمیده از مواد پلیمری نیز استفاده نمود. پس‌ از این مرحله، ضخامت لایه ایزوگام پودری به واسطه غلطک‌ های خروجی موجود در تشک قیر تعیین‌ شده و پس‌ از آن وارد تشت آب می‌ شوند. تشت آب نیز دارای غلطک های گوناگونی بوده که عایق رطوبتی با گذر از بین غلژک ها و وجود جریان آب، سرد تر می‌ شوند. سپس بر اساس تشخیص نوع ایزوگام پودری، پودر و یا پلی اتیلن به محصول اضافه شده و ایزوگام وارد آسانسور ذخیره می‌ شود. در قسمت آسانسور نیز وجود فن‌ های خنک کننده سبب خشک شدن ایزوگام های پودری و از بین رفتن رطوبت حاصل از تشت آب شده و همچنین از توقف روند تولید نیز جلوگیری می‌ کند. در مرحله آخر عایق‌ های رطوبتی پودری در طول‌ های ۱۰ متری به دور یک میله به‌ صورت رول برش خورده و پس‌ از چسباندن تمامی مشخصات استاندارد ایزوگام، به انبار منتقل می‌ شوند.

مشخصات استاندارد ایزوگام پودری

این نوع از ایزوگام نیز همانند سایر ایزوگام ها شامل استاندارد ها و مشخصات منحصر به‌ فرد می‌ باشد. وزن استاندارد ایزوگام های پودری بین ۴۰ تا ۴۲ کیلوگرم بوده و ابعاد استاندارد آن‌ ها نیز در طول ۱۰ متر در عرض ۱ متر است. همچنین این ایزوگام ها دارای رول‌ های وکیوم شده بود و بر روی رول‌ های خود نیز دارای مشخصات استانداردی همچون تاریخ تولید و انقضا، آرم شرکت تولید کننده، نوع ایزوگام، ضخامت ایزوگام و غیره می‌ باشند. همچنین ایزوگام هایی که دارای طول ۹ متر و یا ۱۱ متر می‌ باشند، از نظر سازمان استاندارد رد شده و قابل‌ قبول نیستند. از سوی دیگر در صورت لمس گوشه ‌ای از ایزوگام های پودری استاندارد، انگشتان دستتان به‌ هیچ‌ عنوان سیاه نشده و در هنگام نصب نیز از خود بوی مازوت تولید نمی ‌کنند.

قیمت ایزوگام پودری

عوامل و فاکتور های بسیار زیادی در تعیین قیمت ایزوگام های پودری تأثیرگذار هستند که از جمله این عوامل می‌ توانیم به شرکت تولید کننده، استاندارد های ایزوگام پودری، ضخامت، وزن، نوع کاربرد و غیره اشاره کنیم. همچنین میزان متراژ مورد استفاده از ایزوگام پودری نیز در قیمت نهایی آن تأثیرگذار بوده و شما می‌ توانید جهت اطلاع بیشتر از قیمت نصب ایزوگام در کرج ، با شرکت سایوند تماس گرفته و اطلاعات لازم را از کارشناسان دریافت کنید.


اینجا بخوانید: لیست قیمت ایزوگام 1402

در پایان

شرکت ایزوگام سایوند فعالیت خود را در زمینه انواع عایق‌ کاری رطوبتی و ایزوگام آغاز کرده و اکنون نیز یکی از شرکت‌ های پیشرو در این حرفه است. این مجموعه علاوه‌ بر ارائه محصولات عایق های رطوبتی خود در برند های متفاوت شناخته‌ شده و کیفیت بسیار بالا، خدمات نصب و اجرای آن‌ ها را نیز توسط تیم بسیار حرفه‌ای و متخصص خود به مشتریان عرضه می‌ کند. این شرکت آماده عقد قرارداد با انواع مجتمع‌ های مسکونی، شرکت‌ های خصوصی و ارگان‌ های دولتی بوده و جهت همکاری می‌ توانید با شماره تلفن های 02632863166 و 09106884690 تماس گرفته و اطلاعات لازم را دریافت کنید.

نوشتهٔ بعدی
آموزش تمیز کردن پشت بام ساختمان و نکات آن
نوشتهٔ پیشین
 لیست قیمت ایزوگام ۱۴۰۲

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
Call Now Button
× به ما در واتساپ پیام دهید